A tanácsadásról
_DSC3591.jpg            Az egészséges tanácsadáson is Polónyi Zsuzsi asszisztensnővel dolgozom együtt, előzetes időpontegyeztetés alapján várjuk kis pácienseinket hétfőn 12.00 és 14.00, valamint szerdán 10.00 és 12.00 óra között a tanácsadó részlegben. Időpontot Zsuzsinál tudnak kérni tanácsadás ideje alatt a 2904992-es, betegrendelés ideje alatt a 2907256-os számon.

            Az egy éven aluli csecsemőket havonta vizsgáljuk meg, súlyt, testhosszt mérünk, konzultálunk a megfelelő táplálásról, felírjuk a szükséges recepteket, és a kötelező valamint ajánlott (igényelt) védőoltásokat beadjuk. Az egy éven felüli kisdedeknél a 15 illetve 18 hónapos kötelező védőoltások időpontjában, illetve bármilyen felmerülő kérdés esetén találkozunk igény szerint.

            Kérjük a kedves Szülőket, hogy amennyiben lehetséges érkezzenek a megadott időpont előtt pár perccel, a pelenkázókon vetkőztessék le a babákat, majd a Gyermekegészségügyi Kiskönyvet és egy textilpelenkát előkészítve lépjenek be a rendelőbe. Értéket semmiképpen ne hagyjanak a váróban, de sajnos a babakocsit nem tolhatják be a betegellátó helyiségbe az ÁNTSZ előírásai miatt. Mi nagyon igyekszünk tartani az időpontokat, de esetleges csúszások előfordulhatnak - előre nem látható komplikációk, bonyolultabb kérdések, hosszabb telefonok miatt - ezekért elnézést kérünk!

           

2012.06.02.

 
keresés:
Írd be a keresendő szót!

2011 © Kiwi Grafika