Bemutatkozás

 

   

                 Dr. Milei Krisztina vagyok. 1995-ben végeztem Budapesten, a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán. Kisgyerekkorom óta gyermekorvos szerettem volna lenni, így nem volt kérdés, hogy a specializálódásom iránya a gyermekgyógyászat lesz.

                 Az MRE. Bethesda Gyermekkórházban ( www.bethesda.hu ) dolgoztam 11 éven át, gyermekonkológiával és gyermek-pulmonológiával foglalkoztam. 2001-ben szakvizsgáztam gyermekgyógyászatból. Máig hálás szívvel gondolok a kórházra, az ott dolgozó munkatársaimra, főnökeimre.

Alapító tagja vagyok a Bátor Tábor Alapítványnak (www.batortabor.hu), büszke vagyok arra, hogy sok éven át szakmai hátteret biztosítottam az alapítvány munkájához, és megismertem az önkéntes munka örömét, nehézségeit, szépségét.

Évek óta dolgozom az egészségügyi minőségbiztosítás / minőségfejlesztés területén, így a "minőség", mint mindennapi cél, része a gondolkodásomnak.

                 2007 márciusában ikreim születtek, mellettük a kórházi munka az ügyeletekkel már elérhetetlennek tűnt számomra. 1,5 évet helyettesítettem Kispesten egy kedves kolléganőm háziorvosi rendelőjében és nagyon megszerettem ezt a munkát, így amikor lehetőségem kínálkozott Nagy Katalin doktornőtől megvásárolni a praxist, nem haboztam.

Az a célom, hogy egy gyermek- és szülőközpontú, a mai kor szakmai és technikai kihívásainak megfelelő, ugyanakkor szeretetteljes munkahelyet / körzetet / praxist alakítsak ki. Fontosnak tartom a szülők és a gyermekek bizalmának elnyerését, igyekszem a kereteimen belül a lehető legtöbb időt és energiát szánni a könnyek letörlésére, a mosolyok kicsalogatására és a kérdések megválaszolására.
Nyitott vagyok az építő kritikára, vallom, hogy az egymással való tiszta kommunikáció a legjobb eszköze a jó kapcsolatok kialakításának, így szeretettel várom a pozitív és a kritikus véleményeket akár itt a honlapon, akár személyesen is.

2011-08-29 19:29:41

 
keresés:
Írd be a keresendő szót!

2011 © Kiwi Grafika